Több, mint egy hybrid inverter!

A Lanzo Kft. a Deye inverterekkel egy teljes körű energiagazdálkodási rendszert kínál megrendelői részére. Lássuk mitől is több egy DEYE inverterrel szerelt hybrid rendszer!

A Deye inverterek fejlett energiagazdálkodási rendszerrel (ESS) rendelkeznek. A megrendelő igénye szerint szoftveresen konfigurálunk az ESS rendszert, melyet a későbbiekben módosítani lehet, ha a felhasználó szokása, a jogi szabályozás, vagy a hálózati infrastruktúra megváltozik.

Hybrid, tehát akkumulátort is képes kezelni. A Deye-nél fontos a rugalmasság, melynek köszönhetően különböző gyártók akkumulátorait is képes kezelni, legyenek azok  savas vagy lítium alapúak. A rendszer képes a „fehér átkapcsolás”-ra, azaz 4 ms alatt vált energiaforrást. Ez a funkció a hirtelen és váratlan leállást nem tűrő berendezések üzemeltetésekor elengedhetetlen.

Biztonság a védett vonal segítségével. Erre a vonalra táplálnak rá az akkumulátorok, hogy áramszünet esetén ne történjen hálózatra történő kitáplálás. Előnye, hogy mivel a rendszer teljesen zárt, ezért az erre kötött berendezések védve vannak a hálózati feszültségingadozástól (ezen a vonalon garantáltan 220-230 volt feszültség lesz).

Smart Load funkció, hogy a napelemek által megtermelt energia mind hasznosítva legyen. A Smart load funckió segítségével időzítheti villamosenergia igényes berendezéseit, hogy pontosan mikor üzemeljenek.

Beépített visszwatt védelem, segítségével nem kell különböző eszközöket vásárolnia invertere mellé, hogy szabályozhassa a hálózatra történő kitáplálást.

Már rendelkezik napelem rendszerrel, bővítene vagy csak kihasználná az okos funkciókat? Megtaláltuk a megoldást! A Deye invertereket már meglévő string invertereivel is összekötheti, így garanciást sem veszít, ugyanakkor élvezheti az energiagazdálkodás minden előnyét!

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot még MA!

Amennyiben rendelkezik az éves fogyasztási adatával kérjük adja meg.