+3629628110 napelem@lanzo.hu

Napelem Lakossági Felhasználásra

Ingyenes ajánlatkérés

Miért minket válasszon?

Német és osztrák minőséget képviselő napelemeink, valamint sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink garantálják a magas színvonalú szolgáltatást. A napelemes rendszer telepítésével pénzt takaríthat meg, függetlenebb lesz az áramellátó hálózattól, és megtérülő beruházásával hozzájárul a környezet védelméhez is.

Minőség

Német és osztrák minőséget képviselő anyagokkal dolgozunk (KIOTO,Fronius).

Tapasztalat

Több, mint 20 év szakmai tapasztalat és több, mint 500 db telepített és átadott napelemes rendszer van mögöttünk.

Ügyintézés

Szolgáltatói ügyintézését teljeskörűen elvégezzük és pályázati finanszírozásban is segítséget tudunk nyújtani.

Garancia

Kiemelt 12 év termékgarancia és 25 év teljesítmény garancia a POWER, SMART termékekre.

Kioto Napelem

Cégünk osztrák gyártású Kioto napelemmel dolgozik, amely piacvezető árfekvésű minőségi termék. A 0,1 Amper áramerősségű termékszelektálással, 3%-kal több hozam érhető el. A speciális vízelvezetős keretnek köszönhetően pedig a napelem jégfagyás mentes, és nem jöhet létre lefeszülés. Az alpesi követelményeknek megfelelően 5400 Pa terhelési teszttel, valamint sópermet,  amónia és kiterjesztett 55 mm-es jéggolyó teszttel rendelkeznek. 

év termékgarancia

mm-es jéggolyóteszt

Pa terhelési tessztel rendlekezik

%

-al több hozam

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Szolgáltatásunk folyamata

Szolgáltatásunkkal olyan kulcsrakész megoldást biztosítunk, amely magába foglalja a napelemes rendszerek tervezését, engedélyeztetését, telepítését és karbantartását egyaránt. Biztosítjuk Ön számára a megfelelő műszaki megoldásokat, a magas minőségű termékeket, és segítünk a pályázatok megírásában, lebonyolításában is.

Tervezés

Engedélyeztetés

Kivitelezés

Monitoring

Referenciák

Az elmúlt évek során már több mint 500 napelemes rendszert telepítettünk és adtunk át sikeresen. Rendszerinket úgy terveztük, hogy az a napelemek időtartama (25-30 év) alatt tökéletes biztonságot nyújtson a beruházónak. A lakossági-, közületi-, és ipari szektorban egyaránt végzett kivitelezéseinkről válogatott képgalériánk tanúskodik.

Rólunk mondták

"Gyors és szakszerű ügyintézés és kivitelezés mellett a munka kiváló minősége sem maradt el. Az átfutási idővel is maximálisan megvagyunk elégedve.

Innentől már csak azt kell várnunk hogy süssön a nap!"

Törő Balázs
Pécel

"Nagyon sok segítséget kaptam a tanácsadás területén is, majd a megfelelő rendszer árajánlata olyan kedvező volt, hogy három versenytárs maradt le mögötte. A kivitelezés gyorsan, szakszerűen és szervezetten történt.

Ami nagyon sokat jelentett még nekem, az a megbízhatóságuk és rugalmasságuk volt!"

Ugrin Orsolya
Dorog

"Köszönjük a profi hozzáállást és a kezdetektől a precíz munkavégzést és a szakértelmet. A telepítés és aktíválás utáni rendszeres érdeklődést és figyelmet."

Kertész Lajos
Veresegyháza

Ingyenes ajánlatkérés

Kérjen ingyenes árajánlatot online, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!