Töltőállomások

Profi partner az elektromobilitásban

A jövő üzemanyaga ma!

Amennyiben tervezi lecserélni vállalata flottáját elektromos üzemű járművekre abban az esetben a Lanzo Kft. több éves szakmai tapasztalattal segít Önnek megvalósítani töltőoszlopok kialakítását, illetve az ehhez szükséges energiaellátás megtervezését, és a szükséges transzformátor állomások kivitelezését. Érdemes a költség- és energiahatékony megoldást választani  töltőállomása mellé, napelem rendszert is telepíteni, mellyel tovább tudja csökkenteni kiadásait.

Minőség

Kizárólag biztos forrásból származó és magas minőséget képviselő anyagokkal dolgozunk.

Tapasztalat

Több tucat töltőállomást  telepítettünk. Kezdve saját telephelyünkre, valamint az E.on megbízásából ország szerte több helyszínen is.

Ügyintézés

Szolgáltatói ügyintézését teljeskörűen elvégezzük és pályázati finanszírozásban is segítséget tudunk nyújtani.

Garancia

A legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozunk, hogy ügyfeleink rendszerei hosszútávon zavartalanul és hatékonyan működjenek.

A több, mint két évtized alatt az ország teljes területét, szolgáltatóit, viszonyait pontosan megismertük. Naprakészek vagyunk a vonatkozó szabályozásokban, rugalmasan alkalmazkodunk a helyi adottságokhoz és rendelkezünk a szükséges áramszolgáltatói minősítésekkel.

Projektjeinket teljeskörű szolgáltatással, kulcsrakészen – a tervezéstől az átadásig – tudjuk vállalni, legyen szó transzformátorállomás létestéséről töltőállomás telepítéséről vagy napelem rendszerek kivitelezéséről.

Mindig elsődleges célunknak tekintettük Megrendelőink elégedettségének és bizalmának elnyerését, amit magas színvonalú munkavégzéssel és rugalmas partneri viszony megteremtésével igyekszünk elérni.

A lehetőségeinek legmegfelelőbb töltő berendezést telepítjük, hogy a gyors és hatékony töltés mellett, a megtérülési idő a lehető legkevesebb legyen.

AC és DC töltők telepítése a megrendelő igénye szerint.

telepített töltő

év szakmai tapasztalat

Kérjen ajánlatot

Amennyiben töltőállomásainkkal kapcsolatban van kérdése, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot  és kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

Referenciák

Az utóbbi években, az elektromos autók széleskörben való elterjedése miatt egyre nagyobb igény merül fel, elektromos töltők telepítésére a bevásárlóközpontok, benzinkutak parkolóiban, vállalkozások telephelyein és az otthonainkban. A Lanzo Kft. minden felhasználónak gyors és költséghatékony megoldást kínál, hogy gondtalanul élvezze a villanyautózás nyújtotta komfortot. Tekintse meg az általunk telepített állomásokat.