+3629628110 napelem@lanzo.hu

Transzformátorok

Lanzo Kft. – Profi partner az energiaellátásban!

A Lanzo Kft. célja, hogy életerőssé és gördülékenyen működővé tegye az Ön vállalkozását.

Az energiát nagy mennyiségben felhasználó gyárak és ipartelepek, fémfeldolgozó öntödék, hűtőházak, élelmiszeripari feldolgozók, műanyagfeldolgozó üzemek számára fontosak a jól megtervezett energiavételezési megoldások. Az energiafogyasztás optimalizálása és biztonságossá tétele elengedhetetlen számunkra.

A Lanzo Kft. a minőségi és költséghatékony megoldások szállítója.

 

Minőség

Tapasztalat

Ügyintézés

Garancia

A több, mint két évtized alatt az ország teljes területét, szolgáltatóit, viszonyait pontosan megismertük. Naprakészek vagyunk a vonatkozó szabályozásokban, rugalmasan alkalmazkodunk a helyi adottságokhoz és rendelkezünk a szükséges áramszolgáltatói minősítésekkel.

Projektjeinket teljeskörű szolgáltatással, kulcsrakészen – a tervezéstől az átadásig – tudjuk vállalni, legyen szó transzformátorállomás létestéséről vagy napelemes rendszerek kivitelezéséről.

Mindig elsődleges célunknak tekintettük Megrendelőink elégedettségének és bizalmának elnyerését, amit magas színvonalú munkavégzéssel és rugalmas partneri viszony megteremtésével igyekszünk elérni.

Esetleges hibák esetén gyors közbeavatkozás, ru-galmasság.

Új generációs transzfor-mátorok, melyekkel az energia-megtakarítás a lehető legnagyobb

projekt

év szakmai tapasztalat

Kérjen ajánlatot

Amennyiben transzformátorokkal kapcsolatban van kérdése, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy keresse fel honlapunk.

Telefon

E-mail

lanzo@lanzo.hu