2020 / 12 / 11

A Lanzo Kft. kókai telephelyén befejezésre került az „Eszközbeszerzés a Lanzo Kft-nél” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 5,04 millió forintos európai uniós támogatás segítségével, mely a beruházás 55,12 %-át fedezi.

A társaság 1998-ban alakult, LANZO Kábelszerelési és Épületgépészeti Korlátolt Felelősségű Társaság néven. A társaság profilja magába foglalja a transzformátor állomások átépítését, a kisfeszültségű, illetve nagyfeszültségű hálózat átépítését, valamint az áramszolgáltatói területeken a kábelfektetési tevékenységet. Tevékenységi körében végzi a napelemes rendszerek értékesítését is lakossági-, és ipari felhasználók részére, egészen az erőművi felhasználókig, valamint bekapcsolódott az elektromobilitáshoz kapcsolódó fejlesztésekbe olyan módon, hogy töltőállomások kivitelezését végezte/végzi. A társaság piacvezetőnek tekinthető az építő-, és villamos iparban a komplex szolgáltatásai által.

A projekt célja, egy lánctalpas mini kotrógép beszerzése volt, amely képes a kábelfektetési munkálatok előkészítését elvégezni. Az eszköz beszerzés a kábelfektetési terület előkészítéséhez kapcsolódó feladatok saját teljesítés keretében történő elvégzése érdekében történt. Az eszköz beszerzésével, a társaságnak lehetősége lett kiváltani a projektek megvalósításában bevont alvállalkozókat, amely a társaság számára több szempontból is pozitív eredményekkel jár. A kábelfektetési terület előkészítéséhez kapcsolódó feladatok saját teljesítés keretében történő elvégzésével, a társaság képes tartani a megrendelő által kijelölt szűk határidőt, ezáltal megszűnt a csúszásokból adódó kötbérfizetési kötelezettsége. A társaság a beruházásnak köszönhetően, képes kiváltani egy szolgáltatás igénybevételét, amivel költséget tud spórolni, ami a társaság jövedelmezőségének javulását eredményezi.   Továbbá, a feladatok pontos, határidőben történő teljesítése, a megrendelők szemében javítja a társaság megbízhatóságát, amely hozzájárul a társaság versenyképességének javulásához. A projektek rövid, határidőben történő teljesítésével, a társaság további megbízások teljesítésére is képes, ezzel növelve árbevételét. Ez az eszköz lehetőséget nyújt a társaság számára, hogy növelni tudja az eddigi értékesítési volumenét.

A VEKOP-1.2.6-20-2020-00839 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 2020.10.30-án valósult meg,  5,04 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.lanzo.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Kármán Zoltán
Telefon: +36(70)3802480
E-mail: karman@lanzo.hu