+3629628110 napelem@lanzo.hu

Csatlakozz Te is a TED Countdown kezdeményezéshez! Tegyünk ma a zöldebb jövőért! 

2020. október 15-én 14 órától a TEDxDanubia Countdown online eseményt szervez, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozás és a fenntarthatóság kiemelt fontosságára és ezáltal cselekvésre ösztönözze az embereket. 

Mi a TEDxDanubia? 

Valószínűleg közületek is sokan hallottak már a TED (Technology, Entertainment, Design) globális konferenciasorozatról. A rendezvénysorozat célja az inspiráció és ahogy a TED mottója is tartja, olyan gondolatok megosztása, amelyeket érdemes terjeszteni. 

A TEDxDanubia a TED konferencia első önálló szervezésben megvalósuló hivatalos magyarországi változata. A TEDxDanubia először 2010 januárjában Budapesten a HVG és a 21idea közös szervezésében került megrendezésre. 

Mit jelent a Countdown kezdeményezés? Miért érdemes csatlakozni hozzá? 

A Countdown egy globális kezdeményezés a klímaválság megoldásának elősegítésére és az ötletek megvalósítására. Fő célja a tudatosságra és cselekvésre ösztönzés. 

A magyarországi TEDxDanubia Countdown kampány kiemelt támogatói a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, az E.ON. Hungária Zrt., valamint a Magyar Villamos Művek Zrt.  

A holnapi online eseményen többek között előadóként vesz részt számos klíma- és környezetvédelmi kutató, Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára, Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke, valamint nem utolsó sorban maga Vilmos, brit herceg is. 

Tarts velünk a holnapi eseményen virtuálisan!  

A következő linken tudsz csatlakozni: https://www.tedxdanubiacountdown.hu/ 

Kövesd nyomon a Facebook eseményt is az alábbi linken: 

https://www.facebook.com/events/608753213146920/