+3629628110 napelem@lanzo.hu

Hogy miért is gondoljuk ezt? Október 11-én a teljes energiaigényt Dél-Ausztráliában a napelemek elégítették ki (október 15-én a szél energia tette ugyan ezt).

Ez minden bizonnyal a jövőben egyre több országban egyre tartósabb ideig lesz így. A panelek árának csökkenése a hatékonyságuk folytonos emelkedése miatt az egyik legjobb alternatívává vált a megújuló energiaforrások között, valamint az International Energy Agency: World Energy Outlook 2020-as tanulmánya szerint a legolcsóbb villamos energiaforrás az emberiség történelmében.

Angliában a megújuló energiaforrások (szél-, és napenergia) a vártnál valahol 30% és 50% között volt olcsóbb, ehhez még az is hozzá tartozik az is, hogy 2020 első negyedévében a Brit energiaigény 47%-át fedezték.

Forrás: Forbs, Renew Economy

Csökkentse családi házának energiaköltségét akár 0 Ft-ra, miközben megóvja környezetét. Gondoljon a technológia fejlődésére, rendelje meg most napelemes rendszere mellé elektromos autójának fali töltőjét is. Válassza a több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Lanzo Kft-t és kérjen árajánlatot ma!